HI-MACS® @ INTERIEUR KORTRIJK 2018 Hall 4 - stand 410

woensdag 3 oktober 2018
Unieke demonstratie van uniek High Solid product
Op dé beurs van design en hi-tech zal Engels Design and Decoration opnieuw samenwerken met een gerenommeerde ontwerper. Dit keer is het De Maatwerker die de fantastische creatieve mogelijkheden van HI-MACS® zal demonsteren. Zo sterk als steen, maar bewerkbaar als hout. Niet-poreus en dus veelzijdig toepasbaar. Kwalitatief en esthetisch ogend. Het zijn allemaal troeven waarmee dit Solid Surface product op Interieur 2018 wederom veel aandacht zal trekken.

Engels Design and Decoration pakt er ook uit met de gloednieuwe HI-MARBLE collectie!  
De charmante uitstraling bereikt en gecombineerd met alle voordelen van de nieuwste generatie Solid Surface materialen!
Om de huidige trends aan te vullen voor topkwaliteit van marmeren looks, variërend van bronzen tinten naar antraciet tinten. De nieuwe tonen, geboren uit de nieuwste generatie Marmo Solid Surface productietechnologie, geven een oppervlak met korte en scherpe adering weer, voor een meer realistische look en gemakkelijker naadloze fabricage.

Materiaal met veel troeven
Gefascineerd door de vele mogelijkheden van de moderne Solid Surface heeft Engels Design and Decorations zich sinds de jaren negentig kunnen profileren als één van de grootste spelers in dit domein. Referenties als de nieuwe CM-kantoren in Mechelen, de VRT-desk, Bershka op de Meir in Antwerpen, …. zijn er echter niet zomaar gekomen.

Duurzaam én ecologisch
Het geheim van HI-MACS® zit in het productieproces waarbij een progressieve harding (thermal cure) in twee fasen wordt toegepast. De tweede fase in het thermische proces zorgt voor het verschil ten opzichte van alle andere solid surfaces. LG Hausys produceert een nieuwe, sterkere verbinding waarin structurele gebreken perfect worden geëgaliseerd, wat natuurlijk de kwaliteit van het materiaal ten goede komt. Daarnaast biedt HI-MACS® een resistentie tegen weersinvloeden en UV-straling, waardoor het zelfs voor buitentoepassingen is geschikt. Bij vijftien kleuren kunnen we een kleurstabiliteit gedurende vijf jaar garanderen! Verder vertonen bepaalde kleuren en plaatdiktes in combinatie met licht een bijzondere lichtdoorlaatbaarheid, wat de oplossing geschikt maakt voor de constructie van verlichting en verlichte meubelen.

Betrouwbare partner met excellente service
Wie niet op Interieur aanwezig kan zijn, hoeft niet op zijn honger te blijven zitten. In de showroom in hartje Antwerpen demonstreert Engels Design and Decoration met plezier de mogelijkheden van HI-MACS®. Met onze uitgebreide ervaring begeleiden we de klant bij de keuze in kleuren en plaatdiktes. Verwerkers kunnen in de Engels Academy terecht voor een intensieve theorie- en praktijkopleiding over HI-MACS®. We dragen ook actief ons steentje bij om complexe verwerkingen tot een goed einde te brengen. Daarnaast kan u op ons rekenen voor een snelle interactie en excellente service. Last but not least is er onze transportservice waarmee we in eigen beheer al het materiaal tot bij de klant brengen. Zodat we erover kunnen waken dat de geleverde kwaliteit ook deze is die u voor ogen hebt.