Interieur Kortrijk 2018

donderdag 18 oktober 2018
Unieke demonstratie van uniek High Solid product
Op dé beurs van design en hi-tech heeft Engels Design and Decoration opnieuw samen gewerkt met een gerenommeerde ontwerper. Dit keer was het De Maatwerker die de fantastische creatieve mogelijkheden van HI-MACS® demonstreerde.

Op Interieur Kortrijk demonstreerden we de prachtige combinaties van strak wit, met de ruwe betonnen 'look', maar ook de warme 'marmer' tinten kwamen mooi tot uiting. Het vele glas- en spiegelwerk, waarin ook een TV verborgen zat, maakte het geheel compleet.
Zo sterk als steen, maar bewerkbaar als hout. Niet-poreus en dus veelzijdig toepasbaar. Kwalitatief en esthetisch ogend. Het zijn allemaal troeven waarmee dit Solid Surface product op Interieur 2018 wederom veel aandacht heeft getrokken.

Betrouwbare partner met excellente service
Wie niet op Interieur aanwezig kon zijn, hoeft niet op zijn honger te blijven zitten. In de showroom in hartje Antwerpen demonstreert Engels Design and Decoration met plezier de mogelijkheden van HI-MACS®. "Met onze uitgebreide ervaring begeleiden we de klant bij de keuze in kleuren en plaatdiktes", vervolgt Catherine Engels. "Verwerkers kunnen in de Engels Academy terecht voor een intensieve theorie- en praktijkopleiding over HI-MACS®. We dragen ook actief ons steentje bij om complexe verwerkingen tot een goed einde te brengen. Daarnaast kan u op ons rekenen voor een snelle interactie en excellente service. Last but not least is er onze transportservice waarmee we in eigen beheer al het materiaal tot bij de klant brengen. Zodat we erover kunnen waken dat de geleverde kwaliteit ook deze is die u voor ogen hebt."

Meer info over onze producten of opleidingen? Contacteer ons nu!