Solid surface in uw badkamer, alleen maar voordelen!

maandag 10 mei 2021
Met Avonite van Engels Surfaces hebt u oneindig veel mogelijkheden.

Gefascineerd door de vele mogelijkheden van de moderne Solid Surface heeft Engels Surfaces zich sinds 2004 kunnen profileren als één van de grootste spelers in dit domein. Vandaag mogen we ons de grootste solid surface invoerder en verdeler in België en Luxemburg noemen. AVONITE, één van onze premium Solid Surfaces, is een slim composietmateriaal van acryl, mineralen en natuurlijke pigmenten én is als geen ander te thermoformeren. Bijna zo robuust als steen, maar te verwerken als hout. Het vormt een glad, niet-poreus oppervlak en heeft geen zichtbare naden. Het is geschikt voor vele toepassingen en biedt talloze voordelen ten opzichte van conventionele materialen. Met meer dan 100 kleuren in ons gamma, van effen kleuren tot beton- en marmerlook, hebt u een ruim aanbod naar keuze voor uw meubels en lavabo’s. 

MAATWERK
Engels Surfaces beschikt over het grootste gamma van spoelbakken en lavabo’s in solid surface. Ook een onnoemelijk grote keuze aan douchebakken en baden in solid surface zijn per merk verkrijgbaar. Een grote troef is ook ons maatwerk! Maak uw dromen werkelijkheid en ontwerp uw badkamer volledig naar wens. Bij één van onze Quality Partners kan u terecht voor uw ontwerp naar keuze. 

NAADLOZE PERFECTIE
Avonite is nagenoeg te produceren zonder zichtbare naden of randen, in oneindig lange oppervlakken. Op die manier kan uw meubel naadloos overvloeien in de lavabo. Dit garandeert optimale hygiëne en goed schoon te houden toepassingen. Ideaal voor in een badkamer! 

GRATIS ONDERHOUDSGEMAK
Dankzij het waterdichte oppervlak van het materiaal en het uitgebreide assortiment hoogwaardige wastafels, douches en baden is een solid surface zoals Avonite gewoon voorbestemd voor de badkamer. Het materiaal voelt warm aan, en doordat het materiaal non-poreus is, is het ongelooflijk gemakkelijk in onderhoud. Het onderhoudsgemak krijgt u er gratis bij!

ENGELS SURFACES, BECAUSE SERVICE MATTERS
Engels Surfaces behoort tot de Engels Group. Sinds 1927 is Engels Group is een familiale onderneming die dankzij haar vooruitstrevende ingesteldheid steeds nieuwe markten en domeinen heeft geëxploreerd. Zo is de Engels Group nu uitgegroeid tot een overkoepelende groepering van 3 divisies: De aankooporganisatie/Electrogroothandel D. Engels, Thermo Comfort (HVAC) en Engels Surfaces. Engels Surfaces is in België exclusief invoerder en verdeler van AVONITE, een Solid Surface product met eindeloos veel toepassingsmogelijkheden voor uw maatwerk naar wens. Maar ook voor diverse andere merken kan u bij ons terecht. Met Engels Surfaces bieden wij u tevens een garantie op onze materialen van maar liefst 15 jaar! Ontvangt u graag een stalenkoffer en documentatie, bent u op zoek naar een erkend verwerker of zou u graag zelf met solid surface werken?

Het Engels team helpt u graag verder!