Synergy3D - Esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand

vrijdag 5 juli 2019
Stijlvolle designs dankzij innovatieve synergie tussen Solid Surface materiaal en fascinerende afwerkigen.

Synergy3D is een innovatieve technologie voor het coaten van Solid Surface. Architecten en interieurvormgevers laten zich graag inspireren door deze nieuwe technologie om oppervlakken af te werken. Die levert tal van ongeziene designs, vormen en oppervlakken op. Fascinerende afwerkingen met hout, steen en metaal vormen nu een harmonieus geheel met mineraalmateriaal als substraatdrager.

Het combineert de verbluffende productie-eigenschappen van Solid Surface materiaal met de prachtige look van verrassend nieuwe oppervlakken, zoals eik, beton, messing, koper, cortenstaal en Luna. Synergy3D maakt anders zo stugge materialen licht en wendbaar.

Synergy3D is een gepatendeerde technologie. Architecten, ontwerpers, aannemers; bewerkers en vertegenwoordigers uit de keuken- en badkamersector profiteren van de tientallen jaren ervaring en knowhow waarop ons bedrijf kan terugvallen.
Synergy3D is het resultaat van de langdurige inspanningen in onderzoek en ontwikkeling die ons innovatieteam levert om u het gedroomde maatwerk te bieden.