Beschermende materialen voor een veilige omgeving met AcryBright™ Acrylglas

woensdag 25 november 2020
AcryBright™ : Hygiënische surface-oplossingen om de ontwikkeling van ziektekiemen tot een minimum te beperken.

De gegoten acrylplaten met celstructuur AcryBright™ zijn speciaal ontworpen om een alternatief voor glas te bieden. Dit materiaal is lichter, transparanter, steviger en betrouwbaarder en geldt als onmisbaar product voor tal van beglazingstoepassingen, zowel binnen als buiten.
Beschermende oplossingen moeten zichtbaar zijn en gemakkelijk te ontsmetten. Gebruik van materialen met inherente eigenschappen is noodzakelijk om de ontwikkeling van ziektekiemen tot een minimum te beperken.

Dit materiaal is hygiënisch, duurzaam én onderhoudsvriendelijk met een uitstekende krasbestendigheid en chemische weerstand tegen de beoogde reinigingsprocessen, voor zowel binnen als buiten.
Ideale oplossing om in te zetten als scheidingswanden en beschermingspanelen, in talloze afwerkingsopties, maten en stijlen.

Aristech Surfaces is al bijna 50 jaar de toonaangevende leverancier van surface design materialen. De ultra-cleane producten voldoen wereldwijd aan de hoogste bouweisen en veiligheidsnormen. Het materiaal is van nature ondoordringbaar, dus er zijn geen additieven of coatings nodig.

Engels Surfaces is erg trots verdeler te zijn van materialen die de verspreiding van ziekteverwekkers kunnen indammen.
Ons breed gamma aan hygiënische #coronaproof materialen is uw eerste verdedigingslinie!

Voor vragen i.v.m. prijzen, stalen en beschikbaarheid? Contacteer ons via mail info@engels-surfaces.be