Paginabegin

HIMACS lanceert 5 nieuwe wastafels die esthetiek en inclusiviteit combineren

donderdag 18 april 2024
HIMACS lanceert 5 nieuwe wastafels die esthetiek en inclusiviteit combineren

HIMACS introduceert vijf nieuwe inbouwwastafels, waaronder twee voor inclusief design, voor interieurbouwers en architecten, die stijl en functionaliteit combineren voor gebruikers met beperkte mobiliteit en huishoudens met meerdere generaties.
Bij het plannen, ontwerpen of bouwen van een badkamer, of het nu gaat om woningen, winkels, horeca of de gezondheidszorg, is het belangrijk om met alle aspecten rekening te houden. Dit betekent dat je een project moet creëren dat ultrahygiënisch, gemakkelijk schoon te maken, stijlvol en homogeen is, terwijl je er tegelijkertijd voor moet zorgen dat het volledig inclusief is voor de gebruikers van vandaag en morgen.

Met dit in gedachten kondigt HIMACS met trots de lancering aan van vijf nieuwe inbouwwastafels die creatieve oplossingen bieden voor badkamerontwerpers en architecten, waaronder twee voor inclusief design. Tot de nieuwe wastafels behoren de PMR-modellen van HIMACS die voldoen aan de vraag naar inclusieve ontwerpen, die stijl en functionaliteit combineren, gericht op gebruikers met beperkte mobiliteit en huishoudens met meerdere generaties.

De nieuwe HIMACS CB4628 wastafel hierboven maakt deel uit van de PRM-serie, net als het nieuwe CB5530 model hieronder. Beide wastafels zijn bijzonder ondiep en dankzij hun ontwerp kunnen rolstoelgebruikers er heel dicht bij. "We zijn bijzonder trots om vijf nieuwe wastafels toe te voegen aan onze solid surface collectie," zegt Tim Lie, Product Manager bij HIMACS. "Metde toevoeging van twee modellen die gemaakt zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit, kunnen interieurbouwers en architecten badkamerruimtes creëren die voldoen aan de behoefte aan een inclusief ontwerp zonder dat dit ten koste gaat van de stijl."

De nieuwe wastafels omvatten ook de CB452 en unieke modellen, de CB4430 en CB4530, die zijn voorzien van een kraan met een solide oppervlak die in de basis van de wastafel verzonken kan worden. Naast de esthetische kwaliteiten is HIMACS ook de ideale keuze voor wastafels en werkbladen dankzij de hygiënische eigenschappen. Het is bestand tegen bacteriën, virussen en chemicaliën dankzij het niet-poreuze, krasbestendige oppervlak dat voorkomt dat vuil, ziektekiemen en bacteriën binnendringen. Snelle, grondige reiniging zorgt er ook voor dat kruisbesmetting geen kans krijgt.

Dankzij de aangeboren flexibiliteit en speciale eigenschappen is HIMACS de ideale keuze voor elegante, naadloze wastafels. HIMACS is sterk, gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen, vlekken en UV-stralen. Dankzij het niet-poreuze oppervlak is het zeer snel en gemakkelijk schoon te maken, terwijl de thermovormbare eigenschappen betekenen dat het in elke vorm of maat kan worden gegoten. De afwezigheid van zichtbare naden zorgt ook voor een onberispelijke afwerking die voorkomt dat vuil, bacteriën en virussen zich ophopen op het oppervlak. Dit maakt HIMACS tot een materiaal met onovertroffen hygiënische en luchtzuiverende eigenschappen, gegarandeerd door certificeringen volgens LGA, de internationale NSF-norm en Greenguard.

Meer info? Contacteer ons nu! info@engels-surfaces.be
Of download hier de HIMACS brochure!