Een gloednieuwe collectie HI-MACS® lavabo's, baden en douches.

vrijdag 5 juli 2019
Een mooie aanvulling op ons gamma keuken- en badkamertoepassingen!

HI-MACS® is het perfecte materiaal voor badkamers, met een warm, zijdeachtig gevoel, voegloos en dus uiterst hygiënisch.
De nieuwe douchebakken van HI-MACS® bieden al deze voordelen en meer : drie eenvoudige modellen vergroten de mogelijkheden om het ontwerp te brengen met de functionele kenmerken van de badkamer op de voorgrond.
Naast wastafels is het bad een centraal element in een prachtig ontworpen badkamer. En nu zijn beide beschikbaar in hetzelfde materiaal :
De nieuwe baden zijn ontworpen voor een geïntegreerde installatie. Het bad kan worden geplaatst zodat het product visueel naadloos is : geen voegen en is daarom gemakkelijk te onderhouden en uiterst hygiënisch.
De nieuwe badkuipen van HI-MACS® zijn de perfecte manier om het assortiment compleet te maken. Het is meer dan alleen een badkamer; ze transformeren het geheel in een all-round feel-good-ervaring.
Daarnaast bieden we jullie ook nog 60 nieuwe lavabo's aan, in een prachtig strak design. Gestroomlijnd, maar ook functionele resultaten in een nuttige, esthetische eenheid.