Engels Design and Decoration en LG Hausys lanceren nieuwe HI-MACS®-kleuren voor 2018

donderdag 22 februari 2018
De Concrete collectie, een 'betonlook' geïnspireerd door industrieel ontwerp en de nieuwe tinten van de Marmo collectie, met de nobele et elegante aspecten van marmer.

Betonnen oppervlakken zijn een feit in de moderne architectuur; beton als materiaal biedt karakter, ruwheid en warm getinte esthetiek in verschillende grijstinten. De nieuwe Concrete collectie is een productlijn die voortkwam uit een eerste verlangen om terug te gaan naar de essentie. De productlijn belichaamt de ruwe textuur van onbewerkt beton met de gladde afwerking van HI-MACS®.

HI-MACS® heeft deze charmante uitstraling bereikt en gecombineerd met alle voordelen van de nieuwste generatie Solid Surface materialen : het volledig niet-poreuze materiaal kan worden gethermoformeerd en maakt gebogen vormen mogelijk, zorgt voor naadloze oppervlakken en is gemakkelijk te herstellen en te onderhouden. De Concrete collectie daagt een moderne extravagantie uit en keert terug naar een industrieel tijdperk waar basic kleuren een mooi canvas voorzien om op te bouwen.

Verkrijgbaar in vijf tinten beton, geïnspireerd op moderne industriële architectuur. Ze kunnen worden gebruikt in alle toepassingen, zoals wandbekleding, keukens en badkamers en voegen een speciale sfeer toe aan de ruimte.

De HI-MACS® Marmo collectie krijgt er negen nieuwe kleuren bij, om de huidige trends aan te vullen voor topkwaliteit van marmeren looks, variërend van bleek wit-wit, door grijstinten, naar opvallend donkerbruin en antraciet tinten. De nieuwe tonen, geboren uit de nieuwste generatie Marmo Solid Surface productietechnologie, geven een oppervlak met korte en scherpe adering weer, voor een meer realistische look en gemakkelijker naadloze fabricage.

HI-MACS®. Because Quality Wins
Meer info op info@himacs.be