Paginabegin

HI-MACS Structura® wint de 'Archiproducts Design Award 2017'

dinsdag 12 december 2017
De tweede editie van de Archiproducts Design Awards heeft haar winnaar van 2017 onthult. Deze wedstrijd, die door één van de grootste platforms voor architectuur en design ter wereld wordt georganiseerd, heeft opnieuw de meest innovatieve ideeën, ingedeeld in 14 categorieën van producten, beloond. De winnende projecten werden geselecteerd uit 600 inzendingen uit meer dan 15 landen door een prestigieuze internationale jury, bestaande uit 40 leden, waaronder Mario Bellini, Ben Van Berkel, Snøhetta en 129 interieurarchitecten.

HI-MACS Structura® was het enige bekroonde Solid Surface, en dit voor zijn gestructureerde oppervlak, dat nog steeds de creatieve mogelijkheden van acrylsteen uitbreidt. Wanneer HI-MACS Structura®-platen eenmaal zijn geïnstalleerd, kunnen ze bovendien zo worden bewerkt dat de naden onzichtbaar worden en krijgen ze dus gladde en ononderbroken oppervlakken met een sterke visuele impact.

De jury was onder de indruk van de flexibiliteit van het materiaal, het gemak van de verwerking (eenvoudige houtbewerkingshulpmiddelen zijn voldoende om eenvoudige patronen uit te voeren), en zijn kwaliteiten die het materiaal ideaal maken voor de realisatie van de meest ambitieuze architectuurprojecten.

HI-MACS Structura® kan worden gebruikt als binnen- of buitenbekleding, op gevels of in vochtige ruimtes (douches, badkamers, spa's,...). Het is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en 10 standaard patronen die het mogelijk maken, bijvoorbeeld, het modelleren effect van wind (Air Stream) te simuleren, zandverplaatsingen (Dunes), keien (Zen) of reproduceren punten in het reliëf (Dots), kruisende rechte lijnen (Laser), ruiten (Fabric) en vele andere.

HI-MACS®. Because Quality Wins.