Lineaire patronen geïnspireerd op de natuur voor de nieuwe HI-MACS® Strato-collectie

maandag 22 juli 2019
De geheel nieuwe Strato-collectie completeert het HI-MACS®-kleurengamma en biedt onconventionele ontwerpmogelijkheden met zijn lineaire patronen. Het gebruik van deze nieuwe gestreepte kleuren, verticaal of horizontaal gelegd, maakt grote variaties mogelijk voor elk project.

LG Hausys liet zich inspireren door de lineaire patronen in de natuur om een verzameling neutrale tinten en natuurlijke patronen samen te stellen, gecombineerd met de kenmerken van het nieuwste Solid Surface materiaal. Met zijn niet-poreuze oppervlak, zonder zichtbare naden, kan HI-MACS® naar believen worden gethermoformeerd en is het net zo gemakkelijk te herstellen als te onderhouden.

De Strato-collectie is verkrijgbaar in drie kleuren : Strato Cloud, die met zijn lineair gestreken oppervlak de perfecte achtergrond is om een dynamisch effect te geven, terwijl Strato Wind en Strato Slate met hun golvende strepen een meer rustgevende omgeving oproepen.

Deze nieuwe collectie weerspiegelt de huidige trends in interieurontwerp en past bij alle stijlen. Geschikt voor veel toepassingen, zoals muurbekledingen, keukens, badkamers en meubels. Strato zal een uniek tintje geven aan de ruimte.

Bekijk nu de collectie!
Of contacteer ons voor meer info!