Nieuw! De HI-MACS® Ultra-Thermoforming

donderdag 1 maart 2018
Een revolutionaire innovatie die de grenzen van Solid Surface designwereld opnieuw verlegt.
Als marktleider in innovatie, profiteert HI-MACS® van de hightech infrastructuur en ontwikkelingservaring van de LG Group, die regelmatig verbluffende innovaties tot leven brengt.
Onlangs lanceerde LG Hausys de HI-MACS® Ultra-Thermoforming, een innovatieve formule die grenzen van Solid Surface thermoformage naar een geheel nieuw niveau drijft met 30% meer thermoformeermogelijkheden, de grootste innovatie voor de Solid Surface-geschiedenis sinds de oprichting in 1967.

De innovatieve formule zorgt voor meer extreme vormgeving : de minimale straal van 6mm (voorheen 50mm) opent een geheel nieuwe ontwerpdimensie. Het nieuwe product is flexibeler dankzij het thermovormproces, waarmee ontwerpers veel scherpere curven en organische ontwerpen kunnen maken. Meer geaccentueerde curven kunnen nu worden bereikt zonder de eigenschappen van het materiaal in gevaar te brengen. HI-MACS® blijft resistent, gemakkelijk om mee te werken en te onderhouden.

De kwaliteit van de nieuwe formule is duidelijk superieur, niet alleen handig bij het ontwerpen van meubels, vaak met ingewikkelde details, maar ook in het ontwerp van de keuken en de badkamer. De radius van diepgetrokken gethermoformeerde wastafels kunnen bijvoorbeeld aanzienlijk kleiner worden gemaakt, waardoor de wastafel en het esthetische ontwerp worden verbeterd.
Het nieuwe HI-MACS® Ultra-Thermoforming product in de iconische 'Alpine White' kleur wordt aangeboden in een plaatdikte van 12mm, in een afmeting van 760x3680mm, en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De garantievoorwaarden zijn hetzelfde als voor alle andere HI-MACS® producten. Verbeelding is de enige limiet om nu te ontwerpen.

HI-MACS®. Because Quality Wins.
Meer info? Contacteer ons!