Engels Design and Decoration biedt nu ook draadloze smartphone- en tabletladers aan die onzichtbaar ingewerkt kunnen worden in uw HI-MACS® werkblad!

woensdag 3 augustus 2016
Laad al uw smartphones en tablets op zonder draden of snoeren. Het is handig en is een extra troef om toe te voegen aan het HI-MACS® oppervlak van eigenaars, bedrijfsleiders en ontwerpers.
Mooi en functioneel design gaan zeker samen met innovaties van deze tijd. Mensen willen verbonden blijven, bedrijven gaan steeds meer slimme functies koppelen, waardoor de smartphone de komende jaren alleen maar intensiever gebruikt zal worden. Hierbij is een volle batterij een minimum vereiste, waarbij gemakkelijk toegang tot energie zonder kabels gewaardeerd wordt.
Naast dat er reeds diverse smartphones, tablets en smartwatches voorzien zijn van de Qi standaard (wereldwijde standaard voor draadloos opladen), hebben we via Engels Design and Decoration diverse voorzieningen voor de meest populaire smartphones die nog geen Qi standaard in zich hebben. Kortom altijd een oplossing!
 
Meer informatie? Contacteer ons nu!
Op Interieur Kortrijk 2016, dé beurs van design en hi-tech, zal Engels Design and Decoration en hun team van designers, verwerkers en kunstenaars jullie met nog meer informatie rond deze nieuwigheden bijstaan, en tevens de fantastische creatieve mogelijkheden van HI-MACS® opnieuw weergeven op een prachtige stand vol vernieuwde ideeën!!
SAVE THE DATE : van 14 t.e.m. 23 oktober 2016
Hal 6 stand 613