Paginabegin

Het warm water heruitvinden met Engels Surfaces & Fermetti

maandag 3 oktober 2022
 

Engels Solids, het stokpaardje van Engels Surfaces, is speciaal plaatmateriaal met tal van toepassingsmogelijkheden.

De speciale Solid Surface-collectie Engels Solids wordt exclusief door Engels geleverd, is 100% acryl gebonden en bestaat uit 7 stijlvolle kleuren die inspelen op de laatste trends. Ga jij voor een thermoformeerbare Terrazzo-look of marmerlooks die refereren aan het populaire Carrara-marmer? Ieder decor uit de Engels Solids is stootvast, krasbestendig, naadloos te verlijmen en draagt het GREENGUARD Gold certificaat.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ENGELS SOLIDS?
- Speelt in op actuele trends met exclusieve marmer- en terrazzo-look
- Beschikbaar in een breedte van 760 mm en 1220 mm
- Ideaal om kostenefficiënt en met minder lijmnaden te werken
- UV-resistent tegen verkleuring
- Door en door antibacteriële eigenschappen
- GREENGUARD Gold gecertificeerd, waardoor Engels Solids kan bijdragen aan het behalen van credits voor LEED of BREEAM

De (steun)pilaar van een fijne samenwerking
Samen met ontwerp- en maatwerkstudio Fermetti zaten we rond de tafel om innovatief na te denken en, vrij letterlijk, het warm water te gaan heruitvinden.

De kraan die alles kan in uw showroom of kantoor
De Quooker geeft namelijk niet enkel kokend water, wat perfect is om snel een theetje te zetten, maar ook gefilterd plat én bruiswater. Zo blijft iedereen makkelijk gehydrateerd en heb je een stijlvolle kraan uit kwalitatieve & duurzame materialen, als dat geen win-win is!

 
Leftover lovers
Engels Solids, het stokpaardje van Engels Surfaces, is speciaal plaatmateriaal met tal van toepassingsmogelijkheden.
Bij Engels proberen we steeds bewust om te gaan met materiaalverlies. Daarom denken we niet enkel na over het afgewerkt product, maar ook wat we kunnen doen met de restjes van onze materialen.

Zo zijn we creatief aan de slag gegaan met de leftovers van onze zuil. Fermetti ontwierp plus-vormige onderleggers van de panelen, die wij op onze beurt als relatiegeschenk gebruiken. Maar dat is niet alles, want ook de ronde vorm van de lavabo kan als onderlegger gebruikt worden voor alle soorten potten en pannen. Op die manier gaat er zo weinig mogelijk verloren en hebben we een uniek cadeau voor onze partners. Creativiteit kent geen grenzen (of restjes)!


Wil jij ook een creatieve oplossing met kwalitatieve materialen?
Contacteer ons nu!